Vlonders, Tuinhuizen en Beschoeingen

Vlonders 
 

Een vlonder is een echte blikvanger in uw tuin, het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een vlonder kan een alternatief zijn voor bestrating, maar ook op het balkon of plat dak creëer je met een houten vlonder een sfeervol effect. Verder vinden we vlonders terug rondom zwembaden, langs de waterkant, als aanlegsteiger of visstek, of gewoon om lekker van de zon te genieten.  


Tuinhuizen en blokhutten

 

In menige tuin wordt tegenwoordig een tuinhuis of blokhut geplaatst. Tuinhuizen en blokhutten zijn ideale ruimtes om o.a. tuinspullen of fietsen in op te bergen.
Een tuinhuis of blokhut is in vrijwel iedere maat en uitvoering te verkrijgen van het formaat kast tot groot genoeg voor een zomerwoning.
Doordat wij ook zelf tuinhuizen en blokhutten samenstellen kunnen we voor ieder budget een oplossing bieden.

 

Beschoeingen

 

@ Seasons Hoveniersbedrijf heeft veel ervaring in ondermeer het plaatsen van beschoeiingen. Wanneer uw tuin grenst aan water voorkomt u hiermee dat de oever afbrokkelt. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat u ruimte creëert.

Meerdere materialen zijn geschikt om een beschoeiing van te maken. Beton, kunststof, gerecycled kunststof of hout. Wij werken nagenoeg altijd met hout. @ Seasons Hoveniersbedrijf beschikt over een team van vakbekwaam hoveniers die op professionele wijze een beschoeiing in uw tuin kunnen plaatsen.

Ook voor overige houtbewerking zijn wij de geschikte partij, hierbij valt te denken aan het maken van houten bloembakken, tuinmeubels, pergolas, klikoombouw, buitenkeukens.

 

Kortom u vraagt wij maken het!

 

 

Een offerte of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.