Beplanting

 

De beplanting van vasten planten, struiken, heesters en bomen is waarschijnlijk het belangrijkste item in een tuin.

De planten,  heesters  en bomen zorgen er voor dat een tuin leeft. Zij geven kleur aan de tuin door hun bloemen en blad. Beplanting zorgt er voor dat er vogels en vlinders in uw tuin vliegen.

Bomen en struiken zorgen voor schaduw en afkoeling als het zomers heet is, zij zorgen voor beschutting als het hard waait of als het vriest.

Beplanting zorgt dat uw tuin leeft!

 

De tuinmannen van @ Seasons Hoeveniersbedrijf hebben zich gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van de beplanting in tuin, (vastenplanten)border en plantsoenen.

Wij weten welke vastenplanten en heesters er voor zorgen dat u bv. een mooie bloeiende border krijgt.

Wij kunnen u adviseren over welke planten  op kleigrond goed groeien. Welke bv. liever op zandgrond groeien of welke het goed doen in de schaduw en een passend beplantingplan voor u opstellen.

Voor het  uitzoeken van een duurzame beplanting die jaren meegaat en onderhoudvriendelijk is veel plantenkennis en ervaring nodig. Wij hebben die plantenkennis  en ervaring voor u in huis. En kunnen voor u de beplanting in uw tuin of bij uw bedrijf aanleggen.

Wilt u het zelf aanplanten maar weet u niet welke planten er geschikt zijn voor uw tuin, bedrijfstuin of landschappelijke beplanting vraag ons om een beplantingsplan voor u op te stellen.

 

Een offerte of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.