Tuinaanleg regio Oosterhout

 

 

Na het tuinontwerp komt het aanleggen van de tuin  en wordt er  zorgvuldig gewerkt naar het eindresultaat.

Uw droomtuin!

 

Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het in het aanleggen van tuinen. Bij de tuinaanleg moet niet alleen worden gedacht aan de beplanting maar ook de (aanleg) van de stroomvoorziening, hemelwaterafvoer, Het aanleggen van de (sier)bestrating bv. de oprit of het terras, het plaatsen van een schutting, aanleggen van een vijver, sproeiinstallatie, etc.

Ons bedrijf beschikt over vakbekwaam personeel, professioneel gereedschap en de juiste machines om de werkzaamheden  op een juiste manier uit te voeren

 

De Tuinaanleg geschiedt ook weer in stappen:

 

Stap 1 van de tuinaanleg: Grondwerk

Het grondwerk wordt verricht. Dit betekent dat, naar aanleiding van het tuinontwerp, de (onder)grond wordt voorbereid op de uiteindelijke indeling van de tuin. Zo heeft bv de   bestrating een stevig zandbed nodig  en moet de ondergrond van bijvoorbeeld een border vruchtbaar en goed doorwortelbaar zijn. Onderdeel van het grondwerk is tevens het inmeten van de locatie van de (toekomstige) vijver of bijvoorbeeld blokhut.

 

Stap 2 van de tuinaanleg: aanleg van kabels en leidingen


Voor bijvoorbeeld de tuinverlichting , vijverpomp of sproei-installatie worden kabels en buizen in de grond verwerkt. Ook als in het gekozen ontwerp geen kabels of buizen nodig zijn dan bestaat de mogelijkheid om er toch alvast rekening mee te houden. Wij denken graag met u mee, ook als ook om eventuele, toekomstige, wensen gaat!

 

Stap 3 van de tuinaanleg: aanleg van bestrating, schutting, blokhut etc.


Tijdens stap drie worden "dode" materialen geplaatst. Hier worden onder andere de aanleg van de bestrating, schutting,vijvers of het plaatsen van een tuinhuis/blokhut of pergola onder verstaan.

 

Stap 4 van de tuinaanleg: Aanplanten levende materialen


De laatste stap van de tuinaanleg is het planten van de bomen, heesters, vaste planten, etc. en het aanleggen van het gazon

 

Stap 5 van de tuinaanleg: Garantie


Onze medewerkers zijn geschoold in het hovenierswerk en leggen uw tuin met zorg aan. Mocht er ondanks alle goede zorgen toch wat mis gaan, dan is er garantie. Bij de aanleg van een nieuwe tuin geven wij één jaar garantie. Planten die dood gaan, worden door ons kosteloos vervangen. Maar ook als er bijvoorbeeld sprake is van een, niet altijd te voorkomen verzakking van tegels, dan wordt dit door ons hersteld.

 

Hebben wij Uw interesse gewekt? Neem dan contact op met 06-20294197 of via ons contactformulier.