Bedrijfstuinen

Uw bedrijfstuin is vaak de eerste indruk die men krijgt als men uw bedrijf bezoekt en u kunt maar 1x een eerste indruk maken. Met een goed verzorgde buitenruimte maakt u een goede eerste indruk. Geen plassen water op parkeerplaatsen, geen onkruid op de bestrating en geen vervelende overhangende takken maar een goed verzorgde bedrijfstuin.
@ Seasons Hoveniersbedrijf uit Oosterhout ontwerpt, realiseert en onderhoud bedrijfstuinen van klein tot groot. De buitenruimte van uw bedrijf kan vele functies vervullen. Van opslagterrein, parkeerplaats, pauzeplek tot entreepartij. Wat het ook is @ Seasons Hoeveniersbedrijf staat voor een totaal aanpak van uw bedrijfstuin met goed opgeleide, vriendelijke en vakbekwame mensen.
@ Seasons Hoeveniersbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfsmatig groen.

Bij bedrijfsmatig groen kunnen de volgende aandachtspunten van belang zijn.

•        Verzorgd
Een goede bedrijfstuin dient er in onze optiek er allereerst verzorgd uit te zien. Dit is niet alleen prettig voor uw eigen mensen maar ook voor bezoekers van uw bedrijf.

•        Parkeren
Op een bedrijfsterrein kantoortuin wordt veelal ook geparkeerd. Een goede parkeerplaats heeft schaduw in de zomer zodat de auto geen oven wordt. Op een goede parkeerplaats blijft geen water staan waarbij bezoekers of personeel in plassen stappen bij uit- of instappen van de auto.

•        Veiligheid
Een goede bedrijfstuin is in onze optiek overzichtelijk en mede daardoor veilig. In de winter zorgt automatische terreinverlichting voor veiligheid en overzicht.

•        Pauze- en werkplekken
Even er tussenuit in een prettige pauzeplek waar in de pauze lekker in de buitenlucht geluncht kan worden, genieten van zon en wind? Te vaak zien wij dat medewerkers op een stoeprand hun lunch gebruiken. Het behoeft toch geen betoog dat vanuit een koude betonband kou in het lichaam kan optrekken waardoor er bij uw medewerkers rugklachten kunnen gaan ontstaan, waardoor de kosten voor ziekteverzuim zullen toenemen. @ Seasons Hoveniersbedrijf denkt met u mee om het ziekteverzuim van uw medewerkers te verminderen.

•        Prijs
Het onderhoud voeren wij uit tegen een zeer scherpe prijs waardoor uw bedrijfstuin en –terrein er altijd netjes en verzorgd uit ziet. Wij maken graag op uw locatie een afspraak om het werk te inventariseren en een scherp financieel voorstel te doen, u en uw tuin knappen ervan op.

 

Een offerte of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.